Diensten

Totaal Coordinatie - Renoverbo BVBA - Nazareth - DienstenDat u bij Renoverbo te Nazareth terecht kan voor zo goed als elk aspect van uw renovatie- of bouwplannen is een understatement. Ons bedrijf specialiseert zich in een wijdverbreid gamma aan diensten. Voor al onze werken doen wij trouwens beroep op hooggekwalificeerde professionals. Bovendien zorgen we ervoor dat we enkel gebruik maken van producten van degelijke kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een duurzaam eindresultaat, waar u nog lang zonder zorgen van kan genieten.

Renoverbo wil op die manier garant staan voor zo goed als alle soorten van verbouwingswerken, zowel groot als klein. Daarbij hoort bijvoorbeeld het uitvoeren van kwaliteitsvolle plakwerken en metselwerken. Het succesvol uitvoeren van vochtbestrijding is ook een van onze mogelijkheden.

Daarnaast zijn wij ook sterk in het leggen van funderingen, alsook de stabilisatie ervan. Verstevigingswerken en het uitwerken van betonstructuren en staalstructuren zijn voor ons eveneens ‘part of the business’, net als rioleringswerken en het plaatsen van raamconstructies.

Als kers op de taart kan u bij ons ook terecht voor een nagelnieuwe oprit, of de aanleg van een duurzaam terras. Kortom: voor alle aspecten van verbouwingen of nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo ziet u maar: de lijst met mogelijke diensten is hier eindeloos. We nodigen u dan ook graag uit om via de contactpagina van u te laten horen, zodat we een prettige samenwerking kunnen opstarten met een mooi eindresultaat voor alle partijen!

Back to Top