Totaalprojecten

Totaal Coordinatie - Renoverbo BVBA - Nazareth - TotaalprojectenDat u bij Renoverbo terechtkan voor zo goed als alle infrastructurele projecten van uw woning, vertaalt zich in het feit dat u ook bij ons aan het goede adres bent voor totaalprojecten. Daarmee bedoelen wij dat Renoverbo zich kan engageren om verbouwingswerken van A tot Z uit te voeren.

Hetzelfde vormt een mogelijkheid bij nieuwbouw. Op uw vraag kunnen wij overgaan tot een ‘sleutel-op-de-deur’-overeenkomst. Deze trend in de bouwwereld betekent ruimweg dat ons bedrijf de volledige bouw van uw woning of verbouwing voor zijn rekening neemt. Op die manier hoeft u geen tijd te steken in administratieve zaken, zoals het inhuren van bepaalde specialisten en dergelijke. Renoverbo zorgt er zo voor dat u rustig achterover kan leunen, en enkel moet wachten tot uw spiksplinternieuwe woning er staat.

Daarbij dragen wij, net zoals bij al onze overeenkomsten, de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Het is namelijk aan u om later de woning te bewonen. Daarom maken wij er een erezaak van om goed naar onze klanten te luisteren en u exact datgene te bezorgen waar u naar verlangt. Op die manier kunnen zowel u als wij achteraf tevreden terugkijken op de uitgevoerde werken.

Voor meer informatie of vragen kan u terecht op onze contactpagina. Daarnaast nodigen wij u ook uit om een kijkje te nemen op de pagina ‘realisaties’. Daar kan u aan de hand van onze vorige projecten zien wat u zoal mag verwachten van Renoverbo.

Back to Top